Samen verder

0
43327
Met ingang van 1 januari 2019 zijn de marketing- en communicatieactiviteiten van Nota Bene overgenomen door DOTbusiness. Een nieuw begin, met vertrouwde gezichten! De afgelopen 18 jaar hebben we als Nota Bene heel veel mooie communicatieklussen en evenementen mogen uitvoeren, waaronder uiteraard de schaatsbaan in Delft. Maar liefst 15 winters organiseerden we met een super team van eigen medewerkers en vrijwilligers een prachtig winterfestijn. Vorig jaar hebben we dit mooie evenement overgedragen aan IQ events om ons volledig te kunnen richten op marketing en communicatie.

Avontuur

Inmiddels was ik (Nannette) samen met Sabine van Meeteren en Dennis Wiegman, in het avontuur van uitgeverij DOTbusiness gestapt. Vorig jaar introduceerden we, als eerste product, het zakelijke platform Delft.business. En met succes: inmiddels is de achtste editie van het magazine uit. En we hebben de overstap naar Rijswijk gemaakt met een mooie Rijswijk.special. Ook krijgen we via DOTbusiness steeds meer vraag naar marketing en communicatie ondersteuning. Die kunnen we met onze kennis en ervaring natuurlijk prima oppakken. Maar daarmee werd de scheidslijn tussen DOTbusiness en Nota Bene steeds dunner. Zo dun dat steeds vaker de vraag naar boven kwam waarom we die scheidslijn eigenlijk zouden behouden. Vanaf 1 januari gaan dan ook de marketing- en communicatieactiviteiten van Nota Bene over naar DOTbusiness. Nota Bene medewerkers Hanna en Petra ‘verhuizen mee’, dus in dat opzicht verandert er helemaal niets!

Waar ik blij van word

Toen ik de afgelopen periode met een aantal mensen sprak over de beslissing om de Nota Bene activiteiten voortaan uit te voeren vanuit DOTbusiness, kwam regelmatig de vraag ‘Maar vind je het niet moeilijk om na zoveel jaar je bedrijf op te geven.’ Heel eerlijk: dat is wel het laatste waar ik aan gedacht heb! DOTbusiness is een ijzersterke formule. En het is juist prachtig dat we vanuit dat concept nu ook ondernemers breder kunnen ondersteunen met dat waar ik zo blij van word: marketing en communicatie inzetten om het verhaal van die ondernemer over de bühne te brengen. Kortom: een mooie stap voorwaarts, 2019 kom maar op!