Nieuwe werknemer: Cleo Franssen

0
6319
Nieuwe medewerker van DOTbusiness: Cleo Franssen

We hebben een nieuwe traffic manager: Cleo Franssen. Vol enthousiasme gaat ze in haar nieuwe baan aan de slag. Wie is Cleo? En wat gaat zij precies bij DOT doen? Allow her to introduce herself!

Wie ben ik?

“Ik ben een gezellige Brabander uit Eindhoven die gestrand is in de idyllische stad Delft. Ik ben veel te vinden op social media en evenementen, zolang er een sociaal aspect aan verbonden is ben ik van de partij! Verder word ik word blij van treasure hunting in kringloopwinkels, goede (vega) eettentjes en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Ik heb een studie achtergrond in Marketing & Communicatie en Business Innovation. Met deze mix van kennis kan ik op verschillende gebieden bijdragen aan het team van DOTbusiness. Daarnaast heb ik een positieve instelling. In mijn vorige job als Office Manager werd ik ook wel de ‘Vibe Manager’ genoemd omdat ik altijd voor good vibes zorgde op kantoor. Met die instelling ga ik ook bij DOT aan de slag! Vrienden omschrijven mij als een verbinder en regeltante. Als er een uitje, evenement of geschenk geregeld moet worden, schud ik zo tien ideeën uit m’n mouw. Ik hou van ondernemen. Voor mij was dat ook een van de redenen om voor deze baan bij DOTbusiness te kiezen. Ik verheug me nu al op het contact met alle verschillende ondernemers. Zelf startte ik op 22-jarige leeftijd een bedrijf met zelfgemaakte fashion accessoires. Ooit wil ik ook echt zelf gaan ondernemen, maar nu eerst lekker aan de slag bij DOT.”

Cleo & DOTbusiness 

“Als Traffic Manager voer ik de traffic werkzaamheden voor het magazine Delft.business uit, doe ik het office management, organiseer ik events en ga ik ook marketing- en communicatiewerkzaamheden uitvoeren voor verschillende klanten. Kortom; een zeer veelzijdige functie. Ik kijk er naar uit om te leren van alle specialisten van DOT en om de ondernemers uit Delft en omgeving beter te leren kennen. Tot binnenkort!”