Lancering Rijswijk.special #3 in De Loods

0
5824
Foto's lancering Rijswijk.special editie 3

Lancering Rijswijk.special #3 in De Loods

Sfeervol, verrassend en feestelijk: dat zijn de drie woorden die passen bij de lancering van Rijswijk.special #3. De prachtige, nieuwe Loods van Cavero in de Plaspoelpolder paste perfect bij het thema van dit nummer: Digitalisering. Roger Pels, directeur Cavero, vertelde waarom.

Bekijk hier ook de terugblik op de lancering van Delft.business #12.

Pels: “Deze plek sluit helemaal aan bij het nieuwe werken. Op een nieuwe manier samenwerken met elkaar, waarbij deze inspirerende werkomgeving een grote rol speelt. Iedereen kan aanschuiven wanneer het past, want alle faciliteiten zijn aanwezig. Het is een ruimtelijke, duurzame plek voor kenniswerkers. De combinatie met een sportschool en goede horeca maakt het plaatje compleet. En niet onbelangrijk: dit is compleet nieuw in de Plaspoelpolder. We hopen op deze manier ontwikkelaars en ook de politiek te inspireren om nu echt aan de slag te gaan. Met durf, kwaliteit en eigenheid til je dit gebied ècht naar een ander niveau.”

Ecosysteem

De Rijswijkse gastheer verwelkomde de genodigden met heerlijke hapjes, drankjes en een sfeervol jazz combo dat door het geroezemoes heen haar klanken liet horen. Het paste perfect in de vintage art deco ambiance van het pand. De Loods is een ecosysteem van bedrijven die een klik met elkaar hebben. Om dat te ervaren kregen de aanwezigen tijdens een rondgang door het pand een sneak-preview van drie huidige bewoners van het pand: Dutch Angele TV, het Haags Congres Bureau en uiteraard Cavero.

Nederlandse Loterij

Tijdens het plenaire gedeelte werd een tipje van de sluier gelicht over de inhoud van het magazine: een back stage tour bij Nederlandse Loterij, de kennismaking met Raymond Roodbol, aspirant bestuurslid van de BBR, en een mooi gesprek bij de open haard van Brasserie Bijna Thuis / Hotel Hoevevoorde. Dat laatste was aanleiding voor een spannend moment. In een van de magazines zat namelijk een gouden ticket voor een hotelovernachting, inclusief ontbijt, bij Hotel Hoevevoorde in Rijswijk. Ton van den Berge van CBBS salarisadministratie was de gelukkige.

NIEUW: Ondernemerspakketten
Sinds de start in 2017 heeft DOTbusiness een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Om dat zichtbaar te maken lieten we tijdens de lancering een nieuw animatiefilmpje zien.

Ook in 2020 heeft DOTbusiness weer iets nieuws in petto: de ondernemerspakketten. Deze zijn in het leven geroepen door de grote behoefte aan het fysiek verbinden van ondernemers: wie zijn voor mij interessante gesprekspartners, hoe breid ik mijn netwerk uit en hoe kom ik in contact met lokale partijen? Met die gedachte introduceert DOTbusiness in 2020, naast de gratis toegankelijke evenementen, een aantal extra diensten en ondernemers events, die zijn ondergebracht in drie ondernemerspakketten met elk een eigen waarde. Onderdeel van ieder betaald pakket is een bijdrage aan de ‘Pay it Forward Ondernemerspot’. Daarmee kunnen in iedere editie een of meerdere niet-commerciële artikelen geproduceerd worden.

Uitreiking Rijswijk.special #3
De derde editie van Rijswijk.special werd overhandigd aan de gastvrouw van de volgende lancering: Laurette Bloem, hoofd Marketing & Communicatie bij Omroep West. “Voor Omroep West is het belangrijk om regionale ondernemers te laten zien welke mogelijkheden er zijn bij de regionale omroep”, vertelt Bloem. “Vandaar dat we het ontzettend leuk vinden om jullie in juni 2020 te ontvangen.” Het thema van de volgende editie is: Regionaal of internationaal? Dit is een gecombineerde editie met Delft.business #14. Wij kijken er al naar uit. Maar voor nu wensen we iedereen alvast hele fijne dagen en proosten we op een mooi nieuw jaar!

Bekijk de foto’s

Data voor in de agenda

Backstage tour bij Nederlandse Loterij op donderdag 5 maart.
Ik ga graag mee naar Nederlandse Loterij! 

Backstage tour bij VR Arcade op vrijdag 31 januari.
Laat mij virtual reality ervaren!

Thema’s 2020

  • Editie 13.2020: Innovatie of ambacht?; Van trend naar toepassing
  • Editie 14.2020: Regionaal of internationaal?; Gluren bij de buren. In combinatie met Rijswijk.special
  • Editie 15.2020: Verdienmodellen; Waar zit uw winst?
  • Editie 16.2020: Leefomgeving; Van binnen en buiten. In combinatie met Rijswijk.special

Mocht er een thema zijn dat u aanspreekt, laat het ons weten.