DOT-lancer Lenny Tamerus

0
1131
Portretfoto van Lenny Tamerus, werknemer bij DOTbusiness

De vraag naar marketing- en communicatiewerkzaamheden groeit en dus groeit onze flexibele schil ook mee. Sinds dit jaar werken wij samen met een aantal vaste freelancers – onze eigen DOT-lancers.

Dit keer het woord aan Lenny Tamerus. Lenny is in 2020 begonnen met het schrijven van artikelen voor Delft.business en sinds begin 2022 is ze aangehaakt als vaste DOT-lancer. 

‘’Ik houd van mooie verhalen. Van BN-ers, van ondernemers, van wie niet? Daarnaast vind ik het leuk om moeilijke dingen makkelijk uit te leggen en om creatieve concepten en formats te bedenken. Voor DOTbusiness schrijf ik voor het magazine en klanten van DOTbusiness. De klanten kunnen van mij verwachten dat ik oprecht geïnteresseerd ben in hun verhaal, mijn creativiteit volledig inzet en met ze meedenk. Samenwerken met DOT is voor mij, werken met een team geïnteresseerde mensen met een blauw hart. Mij kun je op verrassende plekken tegenkomen. Nieuwe uitdagingen ga ik graag aan.

Ik kijk er naar uit om te leren van alle specialisten van DOT en om de ondernemers uit Delft en omgeving beter te leren kennen. Tot binnenkort!”