Magazine voor ondernemers

De Rijswijk Special is hét ondernemersmagazine van en over Rijswijkse bedrijven en instellingen. December 2018 werd de eerste editie van het ondernemersmagazine gelanceerd bij het Europees Octrooibureau (EPO) in Rijswijk. Ook in 2019 staan twee specials gepland. De gemeente Rijswijk, ondernemersvereniging BBR, Rabobank, Businesspark Haaglanden, Werkse! en Werkwaardig ondersteunen het initiatief.

Sabine van Meeteren: “Ik woon in Rijswijk en ervaar ook daar dat ondernemers steeds meer op zoek zijn naar verbinding, lokaal en binnen de regio. Met ontwikkelingen als de Harnaschpolder en RijswijkBuiten komen de steden Delft en Rijswijk ook letterlijk steeds dichter tegen elkaar aan te liggen. Uit gesprekken met de gemeente Rijswijk en de BBR werd duidelijk dat ook zij het belang van een ondernemersmagazine zien.”

Drie Rijswijk specials

We starten met drie specials die we in 2018 en 2019 uitbrengen. Deze specials zijn een pilot om te ontdekken waar voor Rijswijkse ondernemers de behoefte zit. Aan de hand daarvan beslissen we hoe we hier mee verder gaan. De Rijswijkse special, die net als Delft.business voor 80% bestaat uit betaalde content, wordt samen met Delft.business in een oplage van 7.000 exemplaren GRATIS verspreid.

Thema december 2019: Digitalisering

De december-editie heeft als thema digitalisering en wordt gratis verspreid bij ondernemers in Delft en Rijswijk, plus een aantal omliggende gemeentes. Voorbeelden van artikelen en een compleet doorblader-exemplaar van de laatste editie van de Rijswijk Special vindt u onderaan deze site.

Uw bedrijf in Rijswijk special?

Ook deelnemen aan de Rijswijk Special? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 015-7900060.