Cover Rijswijk.business editie 8

Rijswijk.business

Thema december 2022: Duurzame toekomst

De december-editie heeft als thema ‘Duurzame toekomst’ en wordt gratis verspreid bij ondernemers in Delft en Rijswijk, plus een aantal omliggende gemeentes. Voorbeelden van artikelen en een compleet doorblader-exemplaar van de laatste editie van de Rijswijk.business vindt u onderaan deze site.

Over Rijswijk.business

De Rijswijk.business is hét ondernemersmagazine van en over Rijswijkse bedrijven en instellingen. December 2018 werd de eerste editie van het ondernemersmagazine gelanceerd bij het Europees Octrooibureau (EPO) in Rijswijk. Ook in 2022 staan twee magazines gepland. De gemeente Rijswijk, ondernemersvereniging BBR, Rabobank, Businesspark Haaglanden, Werkse! en Werkwaardig ondersteunen het initiatief.

Sabine van Meeteren: “Ik woon in Rijswijk en ervaar ook daar dat ondernemers steeds meer op zoek zijn naar verbinding, lokaal en binnen de regio. Met ontwikkelingen als de Harnaschpolder en RijswijkBuiten komen de steden Delft en Rijswijk ook letterlijk steeds dichter tegen elkaar aan te liggen. Uit gesprekken met de gemeente Rijswijk en de BBR werd duidelijk dat ook zij het belang van een ondernemersmagazine zien.”

De Rijswijks.business, die net als Delft.business voor 80% bestaat uit betaalde content, wordt samen met Delft.business in een oplage van 6.500 exemplaren GRATIS verspreid.

Uw bedrijf in Rijswijk.business?

Ook deelnemen aan de Rijswijk.business? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 015-7900060.