De vraag

De nieuwe showroom van GDS Keramiek kenmerkt zich door licht, ruimte en een smaakvolle aankleding. Aan ons de vraag: kunnen jullie ons helpen met een nieuwe website die aansluit op de uitstraling van onze nieuwe showroom? Het doel: showroombezoek genereren.

Ons antwoord

Na een bezoek aan de showroom en een blik op de site werd de vraag glashelder. Natuurlijk kunnen we hierbij helpen. De oriëntatiefase van klanten begint 9 van de 10 keer online. Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Het is belangrijk dat je, zowel offline als online, hetzelfde uitstraalt en dusdanig herkenbaar bent. De uitstraling van de website moet overeenkomen met het bedrijf.

Eén van de manieren waarmee je een fysieke showroom, online een ‘gezicht’ kunt geven is door middel van een bedrijfsfilm. Voor het complete plaatje combineren we dit met een fotoreportage. Uiteraard ontbreekt een uitgebreide omschrijving van de producten en specialisaties niet en door middel van het portfolio laten we gerealiseerde projecten zien. Uiteraard staat overal op de website de mogelijkheid om contact op te nemen.

Leuk voor GDS Keramiek

Een website die compleet aansluit op de eigen, uitgesproken stijl. Een echt visitekaartje voor het bedrijf. Bezoek je de website, dan weet je wat je in de showroom kunt verwachten en je ervaart het GDS-gevoel.

Leuk voor DOTbusiness

Een unieke website, geheel in stijl. De website opent met de bedrijfsfilm. Klanten worden de showroom als het ware ingetrokken. Het gebruik van zwart-wit foto’s kenmerkt de GDS-stijl. Een mooi project dat zeker vervolg krijgt. In één woord: uniek!