De vraag

De website en tevens webshop van Banketbakkerij Stoffer bleek onveilig te zijn en werd daarom uit de lucht gehaald. Om de online bestellingen weer aan te kunnen nemen, kwam Stoffer bij ons, met de vraag naar een veilige, gebruiksvriendelijke website die ook kwalitatief een stap verder gaat dan de vorige.

Ons antwoord

Wij gingen op zoek naar een website- en webshopintegratie waarbij we de vrije hand hielden in het uiterlijk door middel van een template. We hielden er rekening mee dat Stoffer graag zelf de website wilde kunnen aanpassen waar gewenst. De website moest dus zowel voor onze klant als voor zijn klanten gebruiksvriendelijk worden. Hiervoor bleek Shopify een goede optie. Extra pluspunt: Shopify kan de beveiliging en het up-to-date houden van de website op zich nemen.

We bespraken Shopify met Stoffer, adviseerden een template en zorgden voor de invulling van alle producten. Advies, implementatie, positionering van de producten, nieuwe foto’s; alles kwam aan bod. Belangrijk was dat er rekening werd gehouden met bezorgkosten en postcodes en dergelijke. Na wat over en weer schakelen, lanceerden we de frisse, gebruiksvriendelijke website/webshop.

Leuk voor Banketbakkerij Stoffer

Fijn om te worden ontzorgd bij de bouw van de website en tevens, door de gebruiksvriendelijkheid van Shopify, na de lancering van de website.

Leuk voor DOTbusiness

Het opleveren van een nieuwe website voor een klant waar we al langer mee samenwerken is altijd leuk!