De vraag

Ask Roger! groeit, maar een groter team betekent dat er meer ruimte nodig is. Sinds maart zijn ze verhuisd naar het oude burgemeesterspand (Villa Vrijenban) aan de Nieuwe Plantage. Ask Roger! wilde graag op een mooie manier hun nieuwe pand openen en vroeg aan ons om dit te organiseren.

Ons antwoord

Na een brainstormsessie met Ask Roger! gingen wij op zoek naar een origineel idee dat zou aanslaan bij de genodigden. We verstuurden de uitnodigingen, stemden af met de catering, informeerden de burgemeester en maakten een draaiboek voor de opening. Ook regelden we de signing naar de parkeerplaats, vervoer per tuktuk naar en van het pand en ontvangst van de gasten bij binnenkomst. De openingshandeling werd verricht door burgemeester Marja van Bijsterveldt. Zij ontving, symbolisch, een speciaal ontworpen vederlichte sleutel van het pand, die haar via een drone werd aangereikt.

Leuk voor Ask Roger

We ontzorgden de directie en medewerkers van Ask Roger! zodat zij konden genieten van de avond en de gasten.

Leuk voor DOTbusiness

Leuk om voor een vaste klant de officiële opening van hun nieuwe pand te organiseren. Door jarenlang samenwerken gaat schakelen soepel en goed. We zijn als team dan ook erg blij met het ontvangen compliment over het teamwork en de perfecte uitvoering.