De vraag

Padellen is helemaal hot. Alex Luneman is eigenaar van o.a. Estate Padel Club in Rijswijk en van Hello Padel Academy Holland. Hij kwam met de volgende vraag bij ons: ‘’Kunnen jullie ons ondersteunen bij het beheren van onze social mediakanalen en helpen bij het creëren van content?’’ Enige tijd later ontstond ook de vraag om de online vindbaarheid van Hello Padel Academy Holland te verbeteren. Uiteindelijk hangt dit allemaal met elkaar samen.

Ons antwoord

Na het bepalen van het doel voor social media (Facebook en Instagram), zijn wij begonnen met het bedenken en posten van berichten, filmpjes en het maken van Instagram Reels. Om de drie maanden komen wij langs bij de clubs om content te schieten en de sfeer op de clubs te proeven. Op deze manier maken we de content echt eigen.

Om de online vindbaarheid te verbeteren zijn we begonnen met een zoekwoordenonderzoek. Op basis daarvan zijn de websiteteksten herschreven en is de menustructuur aangepast. Allemaal om ervoor te zorgen dat Hello Padel Academy Holland nog beter geworden wordt in Google.

Leuk voor Padel

De club krijgt regelmatig complimenten en reacties over de social media berichten. Maar nog belangrijker: het aantal volgers, likes en reacties is flink gestegen.

Leuk voor DOTbusiness

Tof om te zien dat de content aanslaat en dat de resultaten stijgen. Vlotte, snelle en leuke communicatie met de klant.