De vraag

De European Biogas Association (EBA) organiseert om het jaar een driedaagse conferentie over de nieuwste ontwikkelingen op biogasgebied. Naast plenaire en parallelsessies was er een exhibition, postersessie, congresdiner en study tour. Congreslocatie, hotel, sponsoring, registratie, licht, geluid, communicatie; het moest allemaal geregeld worden.

Ons antwoord

Met onze uitgebreide kennis op zowel evenement-organisatorisch als technisch-uitvoerend vlak was dit een perfecte klus voor ons. Wij vonden de geschikte locatie in Gent, zetten de website voor het evenement op, zorgden voor registratiemogelijkheden, verzorgden de communicatie met organisatie, leveranciers, deelnemers, sprekers en sponsoren en regelden het benodigde drukwerk. Wij zorgden ervoor dat sprekers en presentaties op het juiste moment klaarstonden en dat alle bezoekers gebruik konden maken van een goed werkend wifi-netwerk. Voor aanvang van het congresdiner, op een prachtige externe locatie, regelden we als verrassing een tocht door de Gentse grachten per rondvaartboot. Als je gasten beginnen te applaudisseren op het moment dat zo’n boottocht wordt aangekondigd, weet je dat je evenement geslaagd is.

Leuk voor EBA

Een goed geregelde conferentie in een stijl die bij de klant past, zorgt voor meer draagvlak bij leden én potentiële leden.

Leuk voor DOTbusiness

Een evenement mogen bedenken, voorbereiden én uitvoeren is echt ons ding.