Magazines

Sinds 2017 realiseren wij het business magazine Delft.business. Vier keer per jaar brengen wij het magazine uit waarin telkens een actueel thema centraal staat. Thema’s die aan de orde zijn gekomen zijn o.a.: Educatie en business, Duurzame Zaken, Gouden eeuw; ga voor goud etc. Delft.business wordt gemaakt voor en door Delftse ondernemers. Door te inspireren en te verbinden maken wij de lokale economie en potentie zichtbaar. Delft.business wordt gratis verspreid onder Delftse ondernemers. Blijf op de hoogte en laat je inspireren. Meld je aan voor een gratis abonnement. Scroll naar beneden voor een voorproefje.

Twee keer per jaar geven wij ook de Rijswijk.business uit. Dit magazine zit vol verhalen van en over Rijswijkse bedrijven, organisaties en instellingen. De Rijswijk.business wordt samen met Delft.business verspreid.

Feestje!

Iedere editie starten we met een lancering. En dat doen we natuurlijk niet alleen met ons vaste team, dat doen we met ondernemers. Wat is er nou mooier om samen een feestje te vieren! Wij doen ons best om altijd voor een inspirerende en aansprekende locatie te zorgen; passend bij het thema van het nummer. Onze avonden staan in het teken van verbinden, kennis delen en inspireren. Kom gerust langs en ervaar de kracht van een lokaal netwerk!