Kun je in één zin uitleggen waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt?

Kun je in één zin vertellen wat jouw bedrijf uniek maakt? Waarom klanten bij jou aan het goede adres zijn in plaats van bij de concurrent? Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich van andere aanbieders? Dat is waar marketing om draait.

Heldere positionering

Een heldere positionering en levende kernwaarden zorgen voor herkenbaarheid. Zij vormen het vertrekpunt voor alle marketing en communicatie. Zowel intern als extern. Wij helpen je jouw identiteit op te stellen en de kernwaarden levend te maken.

Medewerkers als ambassadeurs

Stel je voor: je hebt een prachtige website met een heldere belofte: persoonlijk contact staat bij ons centraal. Een klant belt op en wordt op een niet vriendelijke en zeer onpersoonlijke manier te woord gestaan. Weg belofte, weg identiteit, weg klant!
Maak waar wat je belooft. Jouw medewerkers zijn je ambassadeurs. Zij zijn de verkopers van jouw bedrijf. Maar weten de medewerkers waar jij, jouw bedrijf, voor staat? Welke waarden je nastreeft? Extern winnen is intern beginnen noemen we dat. Wij helpen je graag om van jouw medewerkers echte ambassadeurs te maken.

Marketingacties met uw identiteit

Een heldere positionering met duidelijke kernwaarden vormen het vertrekpunt voor alle marketingacties die daarop volgen. Jouw eigen identiteit, hetgeen jou onderscheidt van de concurrent, staat in alle uitingen centraal. Of dat nou online middelen zijn zoals een website of adwords of offline middelen zoals advertenties en brochures.

Waar wij onze marketingkennis zoal voor inzetten?

  • Opstellen profileringsprofielen. Wat maakt jouw bedrijf uniek?
  • Opstellen missie, visie, kernwaarden. Waar staat jouw bedrijf voor?
  • Analyse van huidige communicatiemiddelen. Sluit het aan bij jouw identiteit?
  • Vertalen van de kernwaarden richting gewenst gedrag van jouw medewerkers.

Kopje koffie?

Wij steken graag de handen uit de mouwen om te bekijken wat voor jou de beste marketingstrategie is en hoe je deze vertaalt richting jouw medewerkers en alle marketing- en communicatie-uitingen. Zo zorgen we voor één lijn, één identiteit.
Kom een keer langs, dan drinken we een kopje koffie en bespreken hoe we samen ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf op de kaart staat en blijft staan.